Directori d’entitats

Directori d’Entitats

Vilafranca disposa d’un teixit associatiu extraordinàriament dinàmic, que fa que gaudim d’una ciutat promotora de nombroses iniciatives que arriben a tot tipus de sectors i inquietuds de la nostra societat.

Les entitats i els diferents col·lectius vilafranquins organitzats, amb un treball amb xarxa amb l’Ajuntament, són protagonistes de la riquesa cultural i social de Vilafranca.

Les associacions enriqueixen i potencien valors amb una diversitat molt gran d’activitats. Les entitats són una escola de democràcia, de diàleg generador d’inquietuds i dinàmiques que fan avançar la societat. La força de les entitats és necessària per construir una societat amb progrés.

La web Vilaentitats és un lloc on les entitats vilafranquines poden divulgar i mostrar les activitats que organitzen, perquè la gent amb inquietuds pugui trobar alguna entitat que s?adigui a les seves preferències. Pretén promocionar l?associacionisme existent a la Vila, fomentar-lo i dinamitzar-lo, per participar junts en la construcció d’una Vilafranca més activa i amb més benestar per a tothom.

En aquest espai podeu consultar les dades de qualsevol de les entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats. Podeu fer la cerca per nom o per tipus d’entitat.

Club Esportiu de Lluita Vilafranca

Grup de Puntaires de l’AV Les Clotes